Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Despre noi

Exclusive Travel Experts SRL

Sediu social

Str. Ion Berindei Nr. 5, Bl OD21, Sc. F, Ap 264, Sector 2, Bucuresti

Punct de lucru

Str. Gheorghe Titeica Nr 178, Et 3, Sector 2, Bucuresti

Nr. Inreg. Reg. Comertului: J40/1841/2021

C.U.I: RO 43670225

Licenta de turism - Agentie Organizatoare: Nr. 2364/02.03.2021

Polita de asigurare: OMNIASIG, Seria I Nr. 50421, valabila pana la data de 17.02.2024

Manager in activitatea de turism: Nagy Paul Ernest

Telefon: +40 314381431

Mobil: +40 724253130

E-mail: office@exclusive travelexperts.ro

Site: https://www.exclusivetravelexperts.ro

CONTURI BANCARE

Banca: Banca Transilvania Sucursala Bucur Obor

Cont Lei: RO70BTRLRONCRT0588258001

Cont Euro: RO20BTRLEURCRT0588258001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cine suntem

Pasiunea pentru călătorii a făcut ca această agenție să existe. Ne place să luăm lumea la pas. La pas mărunt. Chiar dacă ne folosim de mijloacele moderne să ajungem acolo unde ne dorim, o dată ajunși, doar pașii ne sunt de ajutor să descoperim lumea. De aceea, pornind de la plăcerea de a descoperi lumea cu pasul, am decis că fiecare detaliu al unei călătorii este esențial în reușita acesteia.

Agentia noastră îți propune o viziune diferită a “turismului bine făcut”. Ca un pas bine așezat, exact în locul unde trebuie… în locul în care visele, dorințele, planurile, idealurile și așteptările tale își întâlnesc rostul și menirea, fix așa cum le-ai gândit tu. Pentru că și noi am fost la început odată. Și am trecut pe acolo pe unde vrei să te poarte pașii. De peste 20 de ani, ne ocupăm de călătorii. Și nu credem că ne vom opri în această viață să călătorim.

Ce ne recomanda

- experiență: vechime în domeniu și un portofoliu foarte vast de destinații vizitate

- parteneri de încredere în furnizarea produselor și serviciilor turistice

- oferte personalizate atent, în cele mai mici și semnificative detalii, esențiale pentru orice călătorie, apropiată sau îndepărtată, de plăcere sau business, individuală sau cu familia, de relaxare sau activă

- disponibilitate pentru orice informații utile sau de interes major în călătoria ta, în special în contextul actual al pandemiei Sars-Cov-2, când dispozițiile legale de intrare în țară se pot schimba peste noapte

Garantia calitatii

Viziunea noastră este dedicată perfecțiunii care stă în detaliile călătoriei , iar exclusivitatea acestor detalii valoroase îți este deja rezervată! Garantăm acest lucru având la bază o echipă profesionistă, cu o experiență de peste 20 ani în domeniu.

Specialiștii Agenției Exclusive Travel Experts au călătorit în jurul lumii pentru a cunoaște, a alege și a propune cele mai spectaculoase destinații și cele mai atrăgătoare experiențe.

Deținem în portofoliu o gama completă de servicii turistice, de la pachetele charter clasice, croaziere, până la impresionanta colecție de hoteluri de lux.

Ne axăm pe consultanță personală în alegerea destinațiilor de călătorie, personalizarea ofertelor în funcție de cerințele turiștilor, transformând visul tău în realitate, având grija celui mai mic detaliu.

Suntem mereu preocupați să îți oferim servicii de cea mai înaltă calitate, transparență și corectitudine, alegând cu mare atenție partenerii interni și externi.

Oferim un ghid complet pentru destinația aleasă, informații actualizate despre restricțiile de călătorie și asistență de urgență pentru situațiile neprevăzute.

Alege sa explorezi

Dezvăluiți-ne ideile si planurile Dumneavoastră de călătorie, iar consultanții noștri vă vor contura vacanța perfectă!

Se spune că de la vis la realitate e doar un pas! Noi îți întindem o mână ca invitație spre îndeplinirea visului tău de a călători! E greu să spui ”nu” călătoriilor, știm! Prin urmare, hai să povestim. Dacă ai planuri mari de călătorie și vrei să ne spui povestea ta despre ce, cum și unde vrei să ajungi, te invităm cu drag să ne spui pe larg despre planurile tale prin intermediul acestui e-mail: office@exclusivetravelexperts.ro

Dacă vrei să trasăm coordonatele vacanței tale telefonic, te rugăm să ne contactezi la telefon 0724 253 130.

Visează, explorează, descoperă lumea alături de experții tăi în călătorii!

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview