Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Coco Bodu Hithi


Descriere

Daca sunteti in cautarea unei ambiante stilate combinate cu servicii excelente, o veti gasi pe Coco Bodu Hithi. Bucataria excelenta si camerele mari, mobilate cu mult gust, ofera un fundal perfect de vacanta. Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ. Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil. Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.

Localizare

Resortul se afla in North Male Atoll si se afla la de minute distanta cu barca cu motorde Aeroportul International Male. Situat pe plaja cu nisip fin ce dispune de hamacuri.


 

Facilitati hotel

Hotelul dispune de restaurante ( “Air Restaurant”: cu specific international, buffet, à la carte,fara extra cost, Restaurantul cu specific “Aqua “, specializat in mancare asiatica si seafood, Restaurantul cu specific japonez “Tsuki” si restaurantul cu specific mediteranean “Stars”

Mai dispune si de 2 baruri: Lounge bar "Latitide Bar si “Stars Bar”.

Hotelul ofera si servicii Spa la “Coco Spa”, sauna, piscina exterioara si servicii de infrumusetare.

Website

https://cococollection.com/en/bodu_hithi?utm_source=glopss&utm_medium=affiliate&utm_campaign=campaign

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.